Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhë Gjermane)

Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhë Gjermane)

 

Konkurs Pune me Orar të Plotë

Sonnecto® është kompani lidere BPO me ekipe të specializuara në Kosovë. Ne mundësojmë transformimin dixhital më efikas dhe rritjen e klientëve përmes ekspertëve të mbështetjes së konsumatorëve, zgjidhjeve të personalizuara, dhe qasjes së orientuar drejt rritjes.

 

Detyrat / Përgjegjësitë e Punës

 •  Komunikimi me klientët përmes email-it, telefonit ose të ngjashme për t’ju adresuar pyetjeve ose shqetësimeve të tyre;
 • Arritja e kënaqshmërisë së klientit dhe ofrimi i mbështetjes profesionale;
 • Ruajtja dhe përditësimi i informacioneve të klientit sipas nevojës;
 • Mbajtja e shënimeve për ndërveprimet, komentet dhe ankesat e klientëve;
 • Aftësi për të trajtuar një vëllim të madh të thirrjeve dhe/ose email-eve në mënyrë efikase;
 • Mbajtja e një qëndrimi pozitiv, empatik dhe profesional ndaj klientëve në çdo kohë.

 

Kualifikimet

 • Eksperiencë si Agjent/e i/e Thirrjeve – e preferueshme;
 • Njohuri të mira të gjuhës gjermane (e rëndësishme);
 • Njohuri në MS Office / Google Sheets;
 • Aftësi të mira planifikuese, organizative dhe zgjidhje të problemeve;
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe komunikuese.

 

Benefitet e të punuarit në Sonnecto

 • Sigurim Shëndetësor;
 • Orar fleksibil;
 • Lokacioni – Prishtinë (qendër të qytetit);
 • Mundësi rritje në pozitë brenda kompanisë.

 

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-në në jobs@sonnecto.com jo më vonë se me datën 8 Mars 2024.

 

Kandidatët të cilët hynë në listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Commitment

Department

Apply now for success